8 mei 2017: Italiaanse Wijnvakdag (8e editie)

De Italiaanse Wijnvakdag is een jaarlijks evenement dat als enige vakbeurs uitsluitend Italiaanse wijnen aan de vakhandel, horeca en pers presenteert. De 8e editie van de Italiaanse Wijn Vakdag vindt plaats op maandag 8 mei 2017 in de Kookfabriek te Amsterdam. Wilt u deelnemen als exposant? Neem gerust contact met ons op. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk op deze site.

BEKIJK PROGRAMMA

ARCHIEF:

10 november: Borsa Vini Italiaanse wijnen in Het Muziekgebouw in Amsterdam

Op donderdag 10 november 2016 organiseerde Italent in opdracht van het Italian Trade Agency (ICE) een grote overzichtsproeverij van Italiaanse wijnen in Het Muziekgebouw in Amsterdam. Op deze BORSA VINI presenteerden maar liefst 79 wijnproducenten uit heel Italië hun wijnen aan de Nederlandse vakhandel, horeca en pers die in groten getale aanwezig waren. De meeste producenten waren op zoek naar een importeur en een groot aantal heeft naar eigen zeggen interessante contacten opgedaan of zelfs meteen een importeur gevonden.

Meer informatie

10 oktober 2016 - Wijnen uit Alto Adige/Südtirol in de Kookfabriek Amsterdam

Op 10 oktober jl. organiseerde Italent in opdracht van de overkoepelende organisatie IDM/Vini Alto Adige een wijnproeverij in de Kookfabriek in Amsterdam, met 22 wijnproducenten uit de kleine Noord-Italiaanse regio Alto Adige/Südtirol.

PERSBERICHT